VIERINGEN IN CORONA-TIJDEN

Door de recente maatregelen zijn we opnieuw overgeschakeld naar de huisliturgie. Wie zich abonneert op onze nieuwsbrief krijgt wekelijks de link naar de huisliturgie doorgestuurd.

Hopelijk tot binnenkort… en hou het veilig.Vanaf september keert De Lier terug naar de vaste stek in het WZC Minnewater en naar het gewone startuur: 10.30u. De lezing wordt opnieuw gevolgd door een overweging.

De vieringen zullen – gezien de strikte regels op de erediensten – nog steeds en noodgedwongen volgens een aantal afspraken en beperkingen moeten verlopen. Alvast in september worden het dus “nazomervieringen”.

Spelregels:

  • deelname op inschrijving (zie verder);
  • handen ontsmetten bij aankomst;
  • mondmaskers verplicht gedurende de hele viering;
  • voldoende uit elkaar (blijven) zitten;
  • gebruikte voorwerpen (bijbel, kaars, …) worden enkel door de voorganger aangeraakt;
  • de vredeswens verloopt contactloos;
  • bij het napraten is er geen aperitief.

De teksten en de liederen van de komende zondag vind je hier (deze link werkt pas de zaterdagavond voor de viering!). Er zullen geen liedboeken uitgedeeld worden. Wie de teksten graag bij zich heeft, wordt gevraagd deze voor zichzelf af te drukken en mee te brengen of mee te lezen op de gsm.

In functie van het toegelaten aantal en een veilige opstelling in de kerk, vragen wij voor deze viering in te schrijven door te klikken op deze link. Doe dit vòòr zaterdag om 17.00u. Elke persoon dient ingeschreven te zijn, ongeacht de leeftijd.

Wie er niet fysiek bij kan zijn kan de viering als huisliturgie mee vieren via deze link (deze link werkt pas de zaterdagavond voor de viering!).

Feedback over de voorbije vieringen of de huisliturgie kan nog steeds via deze link.

Tot zondag!

Naar boven