Praktisch (WZC Minnewater)

We vieren in principe elke zondag om 10u30 in de kapel van het Woon- en Zorgcentrum ‘Minnewater’, ingang via de Prof. Dr. J. Sebrechtsstraat 8000 Brugge. Het koor repeteert vanaf 9u30. De viering zelf duurt ruim een uur.

In de maanden juli en augustus hebben we onze vakantievieringen in de Nieuwe Pastorie, Stalijzerstraat 19 naast de Magdalenakerk.

Uitzonderlijk wijzigt de locatie (wegens het gebruik van de kapel door het woon- en zorgcentrum) of is er geen viering. Dit wordt altijd meegedeeld in de vieringen zelf en via de kalender op de eerste pagina van deze site. Check daarom eerst de website vóór u komt.  Kerstmis en Pasen vieren we op respectievelijk Kerstavond en Paaszaterdag, meer info over uur en plaats is te vinden op de kalender.

SITUERING
Vanaf het station van Brugge ligt het Woon- en Zorgcentrum ‘Minnewater’ op 5 minuten wandelafstand. Volg de stroom van mensen die naar het stadscentrum gaan via de Oostmeers. De Prof. Dr. J. Sebrechtsstraat is de eerste straat rechts in de Oostmeers.

HOOFDINGANG
De kapel is gelegen in het verlengde van de hoofdingang van het Woon- en Zorgcentrum.

MET DE WAGEN
Gratis parkeren kan op de parking van het WZC. Deze parking bevindt zich op het einde van de Prof. Dr. J. Sebrechtsstraat  via deze inrijpoort aan de rechterkant  (slagboom gaat automatisch open).