‘Huizen van Vrede’ zoekt…

Op  12 oktober 2016 was er een bijeenkomst in samenwerking met Huizen van Vrede, SOCK en Solidariteit met Vluchtelingen Assebroek ter ondersteuning van vluchtelingen. Eén van de acties die werd ondernomen in opvolging van deze info-avond was de opmaak van de Facebookpagina ‘Huizen van Vrede‘. Hier kunnen concrete noden en vragen van deze organisaties snel gelinkt worden met aanbiedingen van vrijwilligers, materiaal, ondersteuning… Heb je geen Facebook, dan kun je je gegevens achterlaten op ons contactformulier.

Op dit moment is er nood aan: bedden, matrassen, lakens, serviezen, potten en pannen.

Je kan die steeds bezorgen op woensdag van 9 tot 11.30u in het mussennest ons magazijn. Wegbeschrijving: https://www.huizenvanvredevzw.be/_files/ugd/f02ea5_c8f5c24fc2f14cffadb57170052b8bb1.pdf?fbclid=IwAR2ayRdZVG2lGqMnUAvogJC5x4JcXjXNno3aDm2g3nibTLvh44ZQkGRRZZ8