Nieuws van De Lier

Simon Mission Impossible?

Deze morgen mochten wij in de viering van De Lier genieten van het cellospel van deze kleine maestro. Hij heeft ons ontroerd en onze stem dik verdiend. Stem jij ook voor hem?

Hallo
Ik ben Simon Verleyen (12 jaar) en droom al vele jaren om eens met een orkest te mogen samenspelen als solist. Ik ben verzot op het celloconcerto van Haydn. Het is een ‘Mission Impossible’, maar ik ga ervoor.
Bedankt alvast om op mij te stemmen, het oefenen doe ik zelf!

Infoavond: mogelijkheden en moeilijkheden bij de aanvraag voor een sociale woning

Dinsdag 21 maart 2017 om 19 uur gaat  een infoavond door in samenwerking met de Brugse verenigingen met mensen in armoede.
Thema: mogelijkheden en moeilijkheden bij de aanvraag voor een sociale woning.
Spreker is Luc De Smedt, verantwoordelijke van de sociale huisvestingsmaatschappij.

Iedereen is welkom in buurthuis “Van Volden”, Joris Dumeryplein 1 (Boeveriestraat), Brugge.

De toegang is gratis.

 

Het sociaal engagement van De Lier

Onze gemeenschap blijft ook op dit vlak in beweging. De toespraak van 5 februari was niet alleen een stand van zaken  rond het sociaal engagement van De Lier maar ook een oproep naar voorstellen om dit verder vorm te geven.

Met de suggesties en opmerkingen vanuit de gemeenschap ging de stuurgroep aan de slag, je leest het resultaat op deze pagina.

God en de kunst van het vissen

Symposion en uitgeverij Lannoo organiseerden een lezing van de Joods-Franse filosoof Ouaknin op zaterdagavond 28 januari 2017. Wie het boekje van Ouaknin ‘God en de kunst van het vissen’ koopt bij Symposion in de Oostmeers én het codewoord ‘De Lier’ zegt, zorgt ervoor dat  € 2,99 van de aankoopprijs naar de sociale projecten van de Lier gaat.

Naar boven