Nieuws van De Lier

Boom aan Levend Water – Tien Psalmen en een klein Requiem

De Lier organiseert n.a.v. haar 15-jarig bestaan een uniek concert: het ‘Koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek’ o.l.v. Antoine Oomen zingt Huub Oosterhuis – op zondag 26 mei om 16u, in het auditorium van Sint-Lodewijkscollege te Brugge.

De liederen van Huub Oosterhuis zijn in de wekelijkse Lier-vieringen een bron van inspiratie en bezieling. Antoine Oomen is één van de componisten die teksten van Oosterhuis op muziek zet. Met zijn eigen gerenommeerd koor brengt hij de tien mooiste psalmen en een klein requiem. Korte passages kunnen meegezongen worden.

Meer info vind je op deze flyer of op www.antoineoomen.nl. Kaarten kun je bestellen via concert@delier.be.

De Lier in actie voor het klimaat

In het maatschappelijk debat rond de klimaatopwarming en de mogelijke acties daarrond wil De Lier ook een steentje bijdragen.
Wij doen dat niet alleen door deel te nemen aan de klimaatmarsen op 2 december 2018 en 27 januari 2019, maar ook door te zoeken naar concrete persoonlijke actiepunten.
Daarom organiseren wij – samen met YOT – op donderdag 9 mei een lezing: ‘Tien klimaatacties die werken’. Pieter Boussemaere is daarbij onze gids. Meer info vind je hier.

Naar boven