‘Huizen van Vrede’ zoekt verder…

Op  12 oktober 2016 was er een bijeenkomst in samenwerking met Huizen van Vrede, SOCK en Solidariteit met Vluchtelingen Assebroek ter ondersteuning van vluchtelingen. Eén van de acties die werd ondernomen in opvolging van deze info-avond was de opmaak van de Facebookpagina ‘Huizen van Vrede‘. Hier kunnen concrete noden en vragen van deze organisaties snel gelinkt worden met aanbiedingen van vrijwilligers, materiaal, ondersteuning… Heb je geen Facebook, dan kun je je gegevens achterlaten op ons contactformulier.

Op dit moment is er nood aan:

  • een gaskacheltje met minimaal vermogen 6kW dat voldoet aan de veiligheidsnormen (mét terugslagklep). DRINGENDE VRAAG
  • bemanning voor de ‘winkel’ in St-Michiels (achterkant station) waar spullen geleverd en opgehaald worden: momenteel enkel op woensdagvoormiddag, maar indien meer volk voorhanden evt ook op andere dagen
  • fietsen en bakfietsen, in goede staat
  • handige Harry’s